YOZGAT / SORGUN - Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Ayı Sorumluluk Sınavı Programı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Sorumluluk Sınavı Programı

Tem

05/07/2021 ve 30/08/2021 tarihleri arasında yapılacak olan Telefide Ben de Varım etkinliklerimiz aşağıda yayınlanmıştır. Etkinliklere katılmak isteyen öğrencilerimizin 02/07/2021 tarihine kadar okulumuza velileri ile gelip müracaat edebileceklerdir.

"Telafide Ben de Varım" Programı Hakında Bilgilendirme

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek Program kapsamındaki bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler planlanmış olup https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer almaktadır.

Telafide Ben de Varım programına katılmak isteyen öğrencilerimizin velileri ile birlikte 02/07/2021 tarihine kadar okulumuza gelerek veli izin belgesini doldurup okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir. Telafi programına katılmayacak olan öğrencilerin her hangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

** Veli izin belgesini okulumuzda doldurabilirisniz.